Їхали зустрічати схід сонця. Загиблі у ДТП на криворізькій трасі випускниці були медалістками (фото)

Дівчата, які загинули у страшному ДТП на криворізькій трасі на світанку неділі, 25 червня, були випускницями-медалістками. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на місцеве видання Рудана.

випускниці, що загинули у ДТП

Діана Каналош, Наталія Дорошко та Олена Грищук щойно закінчили школу. Двоє з них – Наталія Дорошко та Олена Грищук – медалістки. Фактично, діти вже вступили до навчальних закладів за обраними професіями. Наталію Дорошко ховатимуть на центральному цвинтарі Новгородки. Діана Каналош - із села Білозерне. А Олена Грищук – переселенка, вона втекла з мамою від російської армії, щоб закінчити школу, а тут трапилася така біда", - розповів голова Новгородківської громади Олександр Сириця.

Відомо, що трагедія сталася після випускного вечора. За словами 20-рячного жителя селища Новгородка Володимира Бєлінського, який дружить  із сім'єю одного з травмованих в аварії, віпускники їхали зустрічати схід сонця відразу після закінчення комендантської години. 

За кермом водій машини перебував у стані алкогольного сп'яніння. Порушивши правила безпеки, він посадив у легковик сімох випускників. Поліцейський втратив керування, машина злетіла в кювет і перекинулася, - розповіла представник територіального управління Державного бюро розслідування у Миколаєві Ольга Проценко.

Загалом у тій машині їхали троє хлопців та чотири дівчини. Одна з пасажирок померла у Новгородківській лікарні, дві дівчини – одразу на місці аварії. Ще двоє - юнак і дівчина - травмовані.

Нагадаємо, трагедія сталася на трасі "Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя", поблизу селища Новгородка Кропивницького району Кіровоградської області. За кермом автомобіля Mercedes-Benz перебував п’яний сержант поліції з Кропивницького. За попередніми даними, він перевищив швидкість, не справився з керуванням та допустив зʼїзд авто в кювет з подальшим перекиданням