З 1 липня в’їхати до Павлограду та виїхати з нього можна буде лише за спецперепусткою

На Дніпропетровщини з 1 липня будуть обмежені в’їзд до Павлоград та виїзд з цього міста. Переміщення через блокпости буде здійснюватися у комендантський час лише при наявності спеціальної перепустки. Про це повідомляє Павлоградська районна військова адміністрація, передає Дніпровська панорама.

Зважаючи на життєві ситуації, які можуть виникнути, рішення про перетин блокпостів під час дії комендантської години без перепустки може бути прийнято в індивідуальному порядку старшим блокпосту.

З урахуванням вищезазначеного Павлоградська районна військова адміністрація пропонує громадянам своєчасно планувати свої поїздки, - йдеться у повідомленні РВА.

Також мешканцям Павлоградського району нагадали, що на території запроваджена комендантська година, яка наразі діє з 23.00 до 05.00 години.

Під час дії комендантської години забороняється перебування у визначений період доби на вулицях та інших громадських містах осіб без перепусток, а також рух транспортних засобів без відповідних перепусток, - додали у РВА.

Нагадаємо, що ворог атакував Дніпропетровщину з важкої артилерії та безпілотника.