За зверненням мешканців Дніпра у дворах житлових багатоповерхівок встановлять додаткове вуличне освітлення

У Дніпрі на проспекті Слобожанському замінять 146 метрів каналізації. Про це повідомив голова Громадської ради при міськраді Дніпра Геннадій Корбан, передає Дніпровськая панорама.

Таким чином він відповів на звернення мешканців Дніпра щодо розритої ділянки проспекту.

Ви питали, чому з жовтня розрито ділянку Слобожанського на перехресті з вулицею Сухомлинського.
У ході ремонту з'ясувалося, що необхідно замінити ділянку каналізаційного колектора довжиною 146 м у районі будинку 108 на Слобожанському. Розроблено проєкт. Він проходить експертизу. Після заміни ділянки колектора асфальт відновлять, - йдеться у повідомленні.

Також після скарг громадян на погане вуличне освітлення будуть встановлені додаткові світилники на вул. Бєляєва, 8 та Робочій, 87.

Зокрема, на Бєляєва, 8 встановлять одну опору, три кронштейни, три світильники, протягнуть 40 метрів дротів. Працюватиме КП "Міськсвітло". Зроблять до 1 серпня.

На Робочій, 87 у дворі додатково встановлять: дві опори, чотири кронштейни, чотири світильники. Між будинками 85 і 87 додатково встановлять одну опору, три кронштейни, три світильники. Працюватиме КП "Міськсвітло".

За словами Геннадія Корбана, протягом доби оброблено  57 звернень дніпрян. Повідомлення від містян надходили до Телеграм Чату Корбана – ТЧК, на пошту та на Гарячу лінію Штабу Взаємодопомоги.

Усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим залучені до якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни. Постійна увага та контроль міської влади забезпечують швидку реакцію на отриману від жителів міста інформацію та готовність оперативно відреагувати на будь-які прохання містян.

Куди звертатися

Заявки щодо комунальних та інших проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:   

  • (095) 816-39-11   
  • (093) 261-32-25   
  • (063) 402-79-56   
  • (063) 681-61-82   
  • (068) 638-28-48

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години. Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити заявку можна в коментарях: https://t.me/korbanofficial/

Раніше ми писали, що стало відомо, скільки ворожих ракет сили української ППО збили над Дніпром вночі.