Закусочні рулетики з кабачка: вишукана страва за лічені хвилини

Хрусткі рулетики з ніжною начинкою з кабачка, шинки та сиру стануть окрасою будь-якого столу. Ця страва не лише смачна, але й готується неймовірно швидко – ідеально для раптових гостей або коли немає часу на довгу готовку, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Кабачок – 1/2 шт.
М'який сир - 10 скибочок.
Варена шинка або індичка - 10 скибочок.
Борошно - 100 г.
Яйця – 2 шт. (збиті).
Оливкова олія.


Приготування

  1. Кабачок нарізати на дуже тонкі смужки за допомогою овочечистки. Сир та шинку нарізати на шматочки, що підходять за розміром смужкам кабачка. На кожну смужку кабачка викласти шинку та сир, акуратно згорнути в рулетик. 
  2. Зафіксувати рулетики шпажкою або зубочисткою, обваляти в борошні і потім занурити у збиті яйця. Обсмажити у великій кількості оливкової олії до золотистого кольору. Готові рулетики викласти на паперовий рушник, щоб видалити надлишки олії.

Також раніше ми писали Як захистити холодильник від перепадів напруги. Щоб не зламався під час відключень електроенергії