Залатали яму та повернули світло. У Дніпрі на прохання жителів оновили вулицю

У Дніпрі в одному з дворів яма стала справжньою перепоною руху. Жінка, яка не могла вільно гуляти із своїм сином, який пересувається на візку,  звернулася по допомогу у телеграм-канал голови Громадської Ради Геннадія Корбана. Очільник Громради оперативно направив заявку до відповідних комунальних міських служб для подальшого реагування. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Дніпро TV.

Пані Олена все життя мешкає на проспекті Богдана Хмельницького, 40. Жінка вкладає власні зусилля у комфорт жителів будинку: доглядає клумби та висаджує квіти.  Проте не усі роботи їй під силу. Вона звернулася до телеграм-каналу голови Громадської Ради при міській раді Дніпра Геннадія Корбана. 

Мій син пересувається на візку, тому ми не користуємося громадським транспортом. Не завжди туди можна потрапити. Зараз тепло і ми гуляємо на візку. Ми прогулюємося до 12 кварталу, там є міський ринок. Ми здійснюємо покупки і прогулюємося, - розповідає Олена Ніколенко.

Однак нещодавно на звичному для Олени і її сина маршруті утворилася яма. Оминути її з візком - неможливо. Про це вона й повідомила у телеграм-канал голови Громадської Ради.

Геннадій Корбан оперативно направив прохання дніпрянки про допомогу до відповідних департаментів та міських комунальних служб. Проблему вирішили за лічені дні.

Олена вже не вперше звертається по допомогу до телеграм-каналу Геннадія Корбана.

Тут жах був, ввечері тут був жах. Освітлення було тільки біля підїздів. А зараз у нас повністю освітлений двір. Повністю. І ми спокійно до комендантської години можемо користуватися, поливати квіти, відпочивати і насолоджуватися теплом, - розповідає Олена Ніколенко.

З проблемами дорожнього покриття чи відсутністю вуличного освітлення до Голови Громадської Ради звертаються нерідко.

Нагадаємо, телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити заявку можна в коментарях: https://t.me/korbanofficial/.

Раніше ми писали про те, що у Дніпрі коммунальники ремонтують складне пошкодження водопроводу. Хто залишається без води.