Залишки пірамід атлантів на Монастирському острові. Хто зробив сенсаційне відкриття

Кожен камінь на цьому острові має бути дослідженим й внесеним до спеціального каталогу, вважають історики. Адже відомо, що на Монастирському знаходили навіть каміння, що прилетіли з Всесвіту. А зараз сенсація надійшла з глибин Землі. Передає Дніпровська панорама з посиланням на сторінку Facebook історика Валентина Старостіна.

  монастырский остров

Цього разу об'єктом дослідження стала вежа, або башта, яка є опорою мосту і виглядає, як сучасна споруда. Але це не так, вважає відомий дніпровський історик Валентин Старостін. 

                 вежа на монастирському

Про це мало хто знає, але ця вежа на Монастирському острові є залишком оборонних укріплень візантійського монастиря.Споруджено за типовим проєктом, розробленим особисто Констянтином Багрянородним. А камінь для будівництва брали з руїн піраміди атлантів пізнього періоду, - пише Валентин Старостін.

         Старостин пост

 Саме ця інформація стала чудовою приманкою для людей, які чекають відкриттів. В них навіть натяк на сенсацію викликає бурю уяв. 

     скрин ком

Звичайний читач може й повірити в реальність ціх припущень, бо їх висловлюють відомі дослідники й краєзнавці. 

скрин чорне море

Ранні сюди не доходили. Бо тут були укри і воювати з ними довелося довго. Власне і піраміду вони потім все одно розваляли, - написав Валентин Старостін.

Навіть цієї фрази вистачило б для початку створення сценарію нового кіно. Але потрібні добрі драматурги, які гострять  пір'я на фантастиці. Треба тільки заглядати на сторінки таких людей, як Валентин Старостін. Тут нагод для сенсацій завжди багато.

           скрин коментов вежи 2

Співбесідники не втомлюючись кидають версію за версією будівництва загадкової вежі. Одна цікавіше за іншу.

Та нє, ми трохи в курсі. Там ще під опорою казан із золотом скитів закопаний вагою в мільйон пудів, а під ним портал до всіх дванадцяти порогів Дніпра, тільки вони там догори дриґом висять, прив'зані невидими нитками кожен до своєї планети у Сонячній системи, -  написав учасник дискусії, Вадим Манюк.

 

            Старостін вежа

І все ж ця бесіда в інтернеті нагадує тренування перед серйозним відкриттям. А воно, хочеться вірити, обов'язково відбудеться на Монастирському острові. 

Раніше ми писали Лунный календарь на март. Как сделать успешным первый месяц весны.