Заміна пляжу. Де у Дніпрі безкоштовні водні розваги для дітей (фото, відео)

У Дніпрі у літню спеку найбільший попит у дітей та їхніх батьків - на розваги з водою. У цьому сезоні купатися у річці заборонено через воєнний стан, тому зараз дніпрян буквально рятує дитячий майданчик з фонтанчиками у сквері Прибрежному. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

водні розваги для дітей, Дніпроводні розваги для дітей, Дніпроводні розваги для дітей, Дніпро

Вдень вся увага відвідувачів скверу - саме на цей майданчик з безкоштовними водними розвагами. Діти різного віку із захопленням бігають між  струменями фонтанчиків, а батьки приймають сонячні ванни, розташувавшись на газоні. Батьки приводять сюди дітей на кілька годин. Раніше їх просто не можна відірвати від водних розваг.

водні розваги для дітей, Дніпроводні розваги для дітей, Дніпроводні розваги для дітей, Дніпро

Частина Прибрежного, де розташовані дитячі "поливалками" нагадує пляжну зону.  Незважаючи на те, що сьогодні понеділок, робочий день, людей тут достатньо. 

водні розваги для дітей, Дніпроводні розваги для дітей, Дніпроводні розваги для дітей, Дніпроводні розваги для дітей, Дніпро

Працював сьогодні у сквері й центральний фонтан. Біля нього відпочівають в основному літні люди. Кажуть, що діти намагаються купатися у ньому. Але на момент нашої присутності у сквері, такого не було. 

фонтан

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі по вівторках військові із своїми родинами можуть безкоштовно відвідати аквапарк.