Запашні "вушка" з сиром та корицею: домашня насолода до чаю
Пориньте у світ затишку та тепла з цими ніжними сирними "вушками", що тануть у роті. Аромат кориці та ванілі створить неповторну атмосферу, а скоринка, присипана цукром, додасть святкового настрою. Спробуйте цей простий рецепт, і ваші близькі будуть у захваті від цієї домашньої випічки, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
500 г кисломолочного м’якого сиру.
200 г м’якого масла.
1 яйце.
1 ч.л. розпушувача.
1 ч.л. ванільного цукру.
Дрібка солі.
140 г цукру.
~430-450 г борошна.
Кориця.
Приготування
- У великій мисці з’єднайте кисломолочний м’який сир та м’яке масло. Збийте до отримання однорідної маси.
- Додайте яйце, дрібку солі, ванільний цукор, цукор і знову перемішайте масу.
- Додайте частину борошна з розпушувачем та замішайте м’яке тісто. Додавайте решту борошна поступово, орієнтовно 430-450 грам, залежно від вологості сиру.
- Заверніть тісто у плівку і поставте у холодильник на 1,5 години.
- Розділіть тісто на дві частини. Розкочуйте кожну частину у прямокутник товщиною приблизно 0,5 см.
- Посипте цукром з корицею та почніть складати коржі: згортаєте дві сторони до центру, потім складіть один на один.
- Викладіть на деко.
- Випікайте при температурі 200 градусів протягом 25 хвилин.
Також раніше ми писали Відкрийте для себе світ домашньої халви: рецепт для початківців та гурманів