Запашні "вушка" з сиром та корицею: домашня насолода до чаю

Пориньте у світ затишку та тепла з цими ніжними сирними "вушками", що тануть у роті. Аромат кориці та ванілі створить неповторну атмосферу, а скоринка, присипана цукром, додасть святкового настрою. Спробуйте цей простий рецепт, і ваші близькі будуть у захваті від цієї домашньої випічки, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

500 г кисломолочного м’якого сиру.
200 г м’якого масла.
1 яйце.
1 ч.л. розпушувача.
1 ч.л. ванільного цукру.
Дрібка солі.
140 г цукру.
~430-450 г борошна.
Кориця.


Приготування

  1. У великій мисці з’єднайте кисломолочний м’який сир та м’яке масло. Збийте до отримання однорідної маси.
  2. Додайте яйце, дрібку солі, ванільний цукор, цукор і знову перемішайте масу.
  3. Додайте частину борошна з розпушувачем та замішайте м’яке тісто. Додавайте решту борошна поступово, орієнтовно 430-450 грам, залежно від вологості сиру.
  4. Заверніть тісто у плівку і поставте у холодильник на 1,5 години.
  5. Розділіть тісто на дві частини. Розкочуйте кожну частину у прямокутник товщиною приблизно 0,5 см.
  6. Посипте цукром з корицею та почніть складати коржі: згортаєте дві сторони до центру, потім складіть один на один.
  7. Викладіть на деко.
  8. Випікайте при температурі 200 градусів протягом 25 хвилин.

Також раніше ми писали Відкрийте для себе світ домашньої халви: рецепт для початківців та гурманів