Зарядить вас енергією на весь день: салат з буряком та тунцем

Буряк - джерело вітамінів і мінералів, тунець - джерело білка, а огірки - відмінний засіб для детоксикації організму. Поєднання цих інгредієнтів в одному салаті робить його не лише смачним, а й неймовірно корисним. Спробуйте наш рецепт та переконайтесь у цьому самі, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Буряк - 2 шт.
Огірок солоний – 3 шт.
Яйце - 4-5 шт.
Тунець консервований.
Часник – 1 зубчик.
Майонез – за смаком.
Перець мелений - до смаку.
Цибуля зелена - за смаком.


Приготування

  1. Буряк та солоний огірок натерти на великій тертці. Видавати часник, додати майонез, поперчити перемішати. Викласти шаром на тарілку або форму.
  2. Злити з тунця рідкість, розім'яти, викласти шаром на буряки. Зверху трохи промазати майонезом.
  3. На тунець натерти варені яйця, змастити майонезом, прикрасити зеленим луком.

Також раніше ми писали Корейська фантазія з цвітної капусти: свіжий та пікантний салат