Жінка за кермом. У Дніпрі водійка тролейбуса з Маріуполя щодня дивує пасажирів (відео)

Колись вона водила тролейбус по вулицям Маріуполя й це була її улюблена справа. Саме на роботі жінка зустріла своє кохання.Війна все змінила й вимусила Наталлю покинути рідне місто. Тепер жінка керує тролейбусом у Дніпрі. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Наталля згадує, що на початку війни окупанти щодня знищували Маріуполь, тож вона разом із чоловіком покинула місто.

Ми поїхали з Маріуполя, бо було страшно. Життя там практично не було - не було ні світла, ні  води - нічого не було.Ми віїхали перечекати. Думали, що повернемося додому. 

Опинившись у Дніпрі, Наталля знову  отримала можливість займатися улюбленою справою - працювати водійкою тролейбусу. Керувати великим транспортом вона мріяла з дитинства. Та отримала нову професію лише у дорослому віці, а до цього працівала продавчинею у магазині.

Наталя каже, у Маріуполі жінка-водій троллейбуса - це звичайна справа. А ось у Дніпрі - це рідкість, а відтак місцевих мешканців це дуже дивує.

Тут я побачила, що одні чоловіки за кермом. Жінок-водійок дуже мало. А у нас в Маріуполі можна казати, що жіноче депо було, - згадує Наталля. 

Технічна сторона керування тролейбусом. Наталія погодилася показати нам, як саме це відбувається і навіть ненадовго пустила за кермо. Детальніше - у сюжеті тележурналістів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що залізничник з Дніпра взяв військкомат у облогу, щоб піти на фронт.