Знову зросла кількість загиблих через ракетний удар по багатоповерхівці Дніпра

У понеділок, 16 січня, за дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова, заступник директора департаменту громадського порядку Дмитро Редька відвідав місце ракетного удару по житловому будинку. На місці продовжують розбирати завали. За останніми даними, станом на 10:30 загиблих 40 осіб. Травмовані 75 людей, серед яких 14 дітей. Понад 30 залишаються у лікарнях, 12 з них - у тяжкому стані. Про це пише Дніпровська панорама.

За словами Дмитра Редьки, одразу після прильоту миттєво були здійснені заходи щодо огородження місця події, встановлено намети, місткість яких до 50 осіб одночасно. В таких наметах люди можуть зігрітися, трохи відпочити, перекусити.

"Постійно підвозяться харчі, щоб організувати цілодобове харчування, як за рахунок міської ради, так й за рахунок волонтерів", - каже заступник директора департаменту громадського порядку.

Також він додав, що були встановлені буржуйки, є генератори. Окрім цього, оскільки одразу після прильоту був поганий зв‘язок, інтернет, саме тому департаментом було встановлено Старлінк.

Також відвідали Пункт Незламності, що знаходиться поблизу місця трагедії. Там є все необхідне, а саме технічна та питна вода, чай, кава, їжа. В Пункті дуже тепло, є генератор, люди можуть зарядити свої пристрої. 

В Пункті чергують медичні представники, психолог. На постійному зв‘язку з поліцією, зокрема учора поліцейські були в пункті майже весь день.

3479

Нагадаємо, через ракетний удар по багатоповерхівці в Дніпрі загинув 18-річний студент.