Зробити такий подарунок може не кожен. Квіти в окупанованому Бердянську на Азовському морі коштують страшних грошей

Скільки коштує привітати жінок з 8 березня в окупованому Бердянську, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на 

Навіть у цей страшний час, коли буває не хочеться навіть жити, а не те, що щось святкувати, бердянці залишаються людьми і намагаються хоч чимось порадувати жінок, мам та бабусь до 8 Березня. Хоча з тими цінами, що красуються на цінниках у Бердянську, це зробити дуже складно.

Я хотів би подарувати своїй дівчині троянди, але ціна занадто висока, тому доведеться обмежитися трьома гілочками мімози за 300 рублів, - написав бердянець, - ще куплю "Баунті", вона любить ці цукерки. Головне увага, особливо у нашій ситуації.

Багато чоловіків змушені були відмовитися від квітів, але все ж таки не залишати жінок без уваги, кожен виходить із ситуації, як може.

Ми з братом завжди скидалися і разом купували квіти мамі та бабусі, а ще замовляли піцу додому, але тепер довелося імпровізувати, купили крем, бабусі для рук, мамі для обличчя, найдешевший, який знайшли, а вдома самі готуватимемо святковий обід, сподіваюся, у нас вийде, - розповів ще один бердянець.

 

А я вважаю, що квіти – це святе, моя дружина квіткарка, дуже любить квіти у горщиках, особливо орхідеї, і я їй завжди дарував на свята Фаленопсис, це орхідея така кімнатна, дуже гарна, до війни можна було знайти за 250 грн, а тепер 1650 рублів за штуку. Тож довелося купити фіалку за 550 рублів.

Квіти сьогодні у Бердянську справді коштують чималих грошей, як букетні, так і в горщиках, тож дозволити собі зробити такий подарунок може не кожен.

цветт

Нагадаємо, раніше ми писали

Сколько стоят тюльпаны и мимозы в Днепре на Озерке накануне 8 Марта (Фото)