«48 законів влади» — посібник успішної людини

Якщо ви мрієте досягти успіху в бізнесі, отримати керівну посаду чи завоювати авторитет у суспільстві, вам точно варто прочитати книгу Роберта Гріна 48 законів влади. Вона буде корисною не тільки для реалізації ваших амбіцій, а й для повсякденного життя. З неї ви дізнаєтеся, як розпізнавати спроби маніпуляцій і протидіяти їм.

Значення книги

48 законів влади вважається лаконічним, зрозумілим і дієвим посібником для впливових людей. Ним користуються мільярдери, зірки шоу-бізнесу, продюсери й політики. Серед них є такі видатні фігури, як:

  • колишній лідер Куби Фідель Кастро;
  • репери 50 Cent і Busta Rhymes;
  • керівник компанії American Apparel Дов Черні;
    музикант і продюсер DJ Premier. 

48 законів влади Роберта Гріна — парадоксальний твір. Він належить до найпопулярніших книг у юридичних коледжах і в’язницях США. В обох місцях його намагаються заборонити, однак усі спроби виявляються марними. Книгу часто цитують на бізнес-конференціях і громадських заходах. Її використовують для створення політичних промов і гасел. 

Чому книга стала настільки популярною

Роберт Грін написав свій фундаментальний твір, коли вивчав складну систему взаємовідносин у Голлівуді кінця 1990-х років. Він провів паралелі між сучасним суспільством і Стародавнім Римом, виявивши багато закономірностей. Ознайомлення з працями англійських, французьких та італійських філософів допомогло йому сформулювати закони влади й покори, маніпуляції та захисту від неї. 

Прочитавши 48 законів влади українською, ви дізнаєтеся:

  • як змусити людей виконувати нудну неприємну роботу, не викликаючи гніву до себе;
  • який вигляд повинен мати керівник з точки зору його підлеглих;
  • як побудувати позитивну репутацію в суспільстві та створити образ експерта;
  • як подолати страх на шляху до успіху;
  • як перетворювати проблеми й перешкоди на нові можливості;
  • як правильно говорити на публіці;
  • як розставити пріоритети в житті. 

Гріна часто називають «сучасним Макіавеллі». Однак його твори більш сучасні — вони адаптовані до повсякденних реалій. До того ж книга написана простою зрозумілою мовою та має життєві приклади. Усе це дає змогу негайно втілювати прочитані поради, отримуючи швидкий результат

закони влади

Де придбати ексклюзивне подарункове видання

В інтернет-магазині Fama.ua ви можете купити книгу, яка допомогла тисячам людей досягти успіху, зробивши багатьох із них знаменитостями світового масштабу. Вам доступні різні видання — українською та російською мовою, звичайне й ексклюзивне. Останнє ідеально підходить на подарунок, адже така книга оздоблена натуральною шкірою, міддю та сріблом. Її можна замовити з доставкою в Україні, оплативши готівкою чи банківським переказом. 

Нагадаємо, раніше ми писали: Пройшов через пекло «Азовсталі» та ворожий полон. Хірург з Дніпра рятував поранених бійців в оточеному Маріуполі (фото)