Швидкий рецепт. Як приготувати курячі шніцелі за 20 хвилин
Курячий шніцель можна приготувати лише за 20 хвилин. Мати під рукою швидкий рецепт завжди дуже корисно, особливо коли мовай йде про м]ясну страву. Шніцель - це тонкий шматок м'яса, засмажений у паніровці.Про це повідомляє Дніпровська панорама.
Курячий шніцель можна готувати з курячого філе або стегна, очищеного від кісточки. Але використання філе - більш вигідне. Тому беремо саме його.
Складові
- Куряча грудка 400гр
- Сіль, перець, часник
- Яйця 3шт
- Борошно 50гр
- Панірувальні сухарі 100 гр
Приготування
- Куряче філе миємо, підсушуємо паперовим рушником. Нарізаємо вздовж на слайси. Накриваємо харчовою плівкою, відбиваємо. Солим, перчимо.
- Беремо три тарілки: у першу миску розбиваємо яйця, солимо. Можна натерти часник. У другу насипаємо борошно, солимо. У третю панірувальні сухарі.
- Обвалюємо філе в борошні, яйці, панірувальних сухарях і обсмажуємо до золотистості з обох боків по 3 хвилини.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячу запіканку.