Швидкий рецепт. Як приготувати курячі шніцелі за 20 хвилин

Курячий шніцель можна приготувати лише за 20 хвилин. Мати під рукою швидкий рецепт завжди дуже корисно, особливо коли мовай йде про м]ясну страву. Шніцель - це тонкий шматок м'яса, засмажений у паніровці.Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Курячий шніцель можна готувати з курячого філе або стегна, очищеного від кісточки. Але використання філе - більш вигідне. Тому беремо саме його.

Складові

  • Куряча грудка 400гр
  • Сіль, перець, часник
  • Яйця 3шт
  • Борошно 50гр
  • Панірувальні сухарі 100 гр

Приготування

  • Куряче філе миємо, підсушуємо паперовим рушником. Нарізаємо вздовж на слайси. Накриваємо харчовою плівкою, відбиваємо. Солим, перчимо.
  • Беремо три тарілки: у першу миску розбиваємо яйця, солимо. Можна натерти часник. У другу насипаємо борошно, солимо. У третю панірувальні сухарі.
  • Обвалюємо філе в борошні, яйці, панірувальних сухарях і обсмажуємо до золотистості з обох боків по 3 хвилини.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячу запіканку.