У Дніпрі у парку "Новокодацький" з'явилося укриття на випадок ракетного удару

У Дніпрі у міському молодіжному парку дозвілля та відпочинкупарку "Новокодацький" улаштували укриття на випадок ракетного удару. Про це повідомив головний інженер КП "Молодіжне творче об‘єднання" Юрій Герман, передає Дніпровська панорама.

схов

Люди приходять в парк, щоб відпочити та погуляти, але, нажаль, ворог може завдати удар у будь-яке місце.    

Тому нами було прийнято рішення про улаштування укриття в підвальному приміщенні адміністративної будівлі, яка знаходиться біля футбольного поля, де тренуються спортсмени: і дорослі, і діти. Його площа складає приблизно 90 кв.м, там може знаходитись приблизно 50 осіб.
Ми розчистили цю локацію власними силами, без залучення підрядних організацій, вивезли звідси сміття. Вхід в укриття обладнаний засобами для доступу осіб з інвалідністю та іншіх маломобільних груп, - розповів Юрій Герман.     

За його словами, в укритті є світло та централізоване опалення. В якості резервного освітлення є переносні ліхтарі.     

Каналізаційна система тут не передбачена проектом, але присутні ємності для санітарних процедур, та ємності з технічною водою. Укриття укомплектоване двома вогнегасниками для пожарної безпеки. На території парку знаходиться 15 радіоточок для оповіщення відвідувачів про повітряну тривогу, - додав Юрій Герман.

схов1схов3

Нагадаємо, раніше ми писали, чим розважаються діти під час блекаутів у Дніпрі.