В Днепр эвакуировали двоих обгоревших бойцов АТО

Во 2 Городскую клиническую больницу Днепра доставили двоих раненных бойцов, которые получили ожоги во время очередного обстрела в зоне АТО. Об этом на своей странице в Facebook написала волонтер Татьяна Губа.

Как стало известно, у военных сильные ожоги - 30-40% кожи. Бойцов ожидает тяжелое лечение - операции, реанимация и восстановление после терапии.

"2- га міська лікарня. Професор Сергій Слісаренко ( завідувач опіковим відділенням ) і завідувач реанімаційним відділенням Дмитро Лєщов приїхали зустрічати наших Героїв . Встигла набрати дружин до перев'язок і операцій , щоб по гучномовцю перебалакали . Спочатку чоловіки не хотіли " расстраивать" . Коли сказала:  Уявіть себе на їх місці , вони телефонують, зв'язку нема , або не відповідаєте, або з бригади хто повідомив , уявіть їх стан , а так почують ваші голоси , що живі і заспокояться , я розумію , що важко , але зараз буде наркоз , перев'язки , операції , реанімація , сон ..." . Зразу погодилися. Всі необхідні ліки на данний час є , є штучна шкіра , куплена заздалегіть у виробника за пожертви в музеї АТО на допомогу пораненим , за що всім величезна подяка", - написала Татьяна Губа.