Ворог вдарив по території Дніпропетровщини. Є загиблі та поранені

На Дніпропетровщині внаслідок ворожого удару, який стався вдень у понеділок, 29 травня, загинула жінка, поранена дитина та вісім дорослих. Про це повідомив голова Дніпропетровскої обласної військової адміністрації Сергій Лисак, передає Дніпровська панорама.

Ворог вдарив по Покровській громаді Синельниківського району. Є загибла. Також постраждало 9 осіб. Серед них 11-річна дитина. 
 
Зруйнований приватний будинок. Там виникла пожежа, яку рятувальники вже загасили. Інформація уточнюється, - написав Сергій Лисак у своєму телеграм каналі.

Також голова ОВА оприлюднив фото з місця події.

ракетний удар Дніпропетровська областьракетний удар Дніпропетровська область1ракетний удар Дніпропетровська область3ракетний удар Дніпропетровська область4ракетний удар Дніпропетровська область5

За даними прокуратури Дніпропетровської області, пошкоджено будівлю спорткомплексу, приватні будинки, господарчі споруди, автівки.

Нагадаємо, раніше ми писали, що вночі 29 травня ворог випустив по Україні до 40 крилатих ракет та близько 35 "шахедів". Також ми повідомляли, що ніч у Дніпрі та області пройшла з повітряними тривогами.