Зварювальник з Дніпра виготовив власноруч понад 400 печей-буржуйок для фронту

У Дніпрі зварювальник Максим зробив власноруч вже понад 400 печей-буржуйок для українських бійців на передовій. Сам чоловік із Бердянська, але вже кілька років мешкає у Дніпрі. Вважає, що зараз немає нічого важливішого, ніж допомога фронту. Про це пише Дніпровська панорама.

Максим вкладає у виробництво буржуйок, титанів та газових печок для передової власні гроші. Також допомагають родичі військових та просто небайдужі містяни.

До війни я працював на заводі. А з початку війни одразу почав допомагати нашим хлопцям на фронті. Зробив кілька буржуйок. Їх одразу ж забрали. Днями я передав на передову вже 402 буржуйку. Я робив їх для лиманського, бахмутського, миколаївського, запорізького напрямків - вся лінія фронту, - каже Максим.

Це величезний обсяг роботи - потрібно не лише зварити з металу буржуйку. Максиму також доводиться самостійно закуповувати метал та все необхідне для зварювальних робіт. Небайдужі люди віддали йому старенький автомобіль, щоб чоловік міг працювати оперативніше.

Я постійно звітую про витрати кожної гривні, якою мені допомогли, виставляю звіти в соцмережах та на сайті, - додає Максим.

Чоловік каже, що до війни він займався відновленням старих мопедів, але тепер це хобі зачекає. Є важливіші справи.

буржуйки для фронтубуржуйки для фронтубуржуйки для фронтубуржуйки для фронтубуржуйки для фронтубуржуйки для фронтубуржуйки для фронтубуржуйки для фронтубуржуйки для фронту

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на передовій героїчно загинув солдат з Дніпропетровщини.