"Активіст" з Дніпра під час війни відсиджується за кордоном та критикує голову ДніпроОВА за допомогу Нацгвардії

Дніпрянин Олександр Слободенюк, який під час війни в Україні разом з родиною мешкає у Польщі, розкритикував вручення підрозділу Нацгвардії автомобілів. Мова йде про поповнення автопарку Дніпровської бригади НГУ ім. генерал-майора Олександра Радієвського, яка під час військового стану не лише допомагає правоохоронцям зберігати спокій на вулицях Дніпра, але й бере участь у бойових діях. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Наше місто.

У травні голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак передав службові автомобілі Дніпровській бригаді НГУ ім. генерал-майора Олександра Радієвського. Ці машини будуть використовуватися для охорони громадського порядку в якості автопатрулів. "Активісту" з Дніпра Олександру Слободенюку таке рішення не сподобалося. Він звинуватив голову ДніпроОВА у тому, що під час війни він "роздає автомобілі "мусорам".

Написаний мовою ворога пост викликав обурення користувачів соцмережі. Жару додало й те, що з критикою виступив чоловік, який мешкає за кордоном поки на фронті, захищаючі Україну, гинуть люди. 

Вертайтесь з Польщі, вчіть українську мову! Це гидко - ловити хайп на військових!, - пише Андрія Вільховий.

пост Слободенюкапост Слободенюка1

Ви спочатку приїдьте і в очі військовим повторіть оце все лайно, яке випускаєте своїм брудним ротом! Ви не праві і судити будь-кого з українців, тим більше, військових! Ви - боягуз! Сидіти в Польщі і таке писати! Втікачі, такі, як ви, не заслуговують бути громадянами України, - обурюється Наталія Юнаш.

Відомо, що одразу після нападу росії на Україну 24 лютого 2022 рогу десятки тисяч українців, які жили й працювали за кордоном, повернулися додому боронити Україну від окупантів. Олександр Слободенюк утримався від такого прояву патріотизму та любові до Батьківщини. Проте він дозволяє собі роздавати поради голові військової адміністрації, а також ображає захисників України. 

Нагадаємо, Олександр Слободенюк в інформаційному полі Дніпра з’явився у 2016-2017 роках як співзасновник правозахисної організації "Закон один для всіх" - "ЗОВ". Як її тільки не називали: "За Окрему Винагороду", "Зона Особливих Можливостей", "Закон Про Вседозволеність" та ще багато різних прізвиськ. Разом з "однодумцями" В’ячеславом Поїздником та Всеволодом Новохатьком Олександр Слободенюк протестували проти реформи поліції, кошмарили патрульних поліцейських, влаштовуючи провокації і знімаючи їх на приховані камери, прикидались екоактивістами, захисниками прав усіх кого тільки можна. Потім взялися за міську владу, яка, на їхню думку, всюди не права. Й все це з єдиною метою - щоб про них говорили й дорожче оплачували їхні послуги.

слободенюкслободенюк1

Виїхавши за кордон, Олександр Слободенюк продовжував свою кар’єру "громадського активіста і викривача", тільки тепер в соцмережах. Навіть освоїв ТікТок, і звідти у свої роликах розповідає, як дніпрянам правильно жити під час повномасштабної війни, на які телеграм-канали підписуватися і т.д. Тепер от дійшов до очільника ДніпроОВА Сергія Лисака і Нацгвардії.

До речі, не забарилася  відповідь Дніпровської бригади НГУ ім. генерал-майора Олександра Радієвського на зрадливий допис людини, яка вважає себе захисником прав всіх скривджених.

31-ша бригада працює над тим, аби Дніпро був мирним і спокійним у комендантський час. Оскільки ми прагнемо правопорядку на вулицях у будь-який час доби і пору року, ми отримали автівки задля покращення виконання поставлених завдань у Дніпрі та області буквально нещодавно. Зовсім скоро Ви зможете прочитати і побачити результати несення служби з якісними показниками, - зазначили в Нацгвардії та додали, що з нетерпінням чекають, коли пан Олександр купить квиток на потяг, повернеться до Дніпра й стане на облік у будь-який РТЦК СП міста Дніпра. Тоді можна буде говорити про те, що у цієї людини ще лишилось щось від чоловіка.

 відповідь Слободенюку