Через ворожі ракетні удари частина Запоріжжя залишається без води та електрики

 В ніч на 10-е лютого Запоріжжя зазнало найпотужніший з початку війни удар з боку російського агресора. Зафіксовано 17 потраплянь ворожих ракет по об'єктах високовольтної інфраструктури. Відновлювати енерго - й водопостачання співробітники розпочали відразу після обстрілів. Передає Дніпровська панорама з посиланням на Економічну правду

Компанія "Запоріжжяобленерго"  у п'ятницю 10 лютого відновила  електропостачання для більшості знеструмлених споживачів внаслідок нічної атаки росіян.

Через обстріли Запоріжжя, які окупанти вчинили цієї ночі, в електромережах обласного центру виникла низка технологічних порушень. У результаті в Запоріжжі сталося масове знеструмлення споживачів. Більшість із них наразі заживлені, – зазначили в компанії.

Наразі без електропостачання залишаються близько 2,5 тис. абонентів в одному із районів міста. Аварійно-відновлювальні роботи тривають.

В області без електропостачання залишаються понад 30 тисяч абонентів.

У ході чергової масованої атаки енергетичної інфраструктури України росіяни влучили по декількох об’єктах високовольтної інфраструктури в східному, західному та південному регіонах.

Раніше ми писали У Дніпрі введені стабілізаційні графіки відключень: оперативна інформація про ситуацію зі світлом, водою та теплом на 18:00.