Один шанс на тисячу. У Дніпрі рятують бійця з важким пораненням у голову

До Дніпра сьогодні привезли 35-річного чоловіка з найважким пораненням. Ворожа куля застрягла посеред мозку. Зазвичай, кажуть лікарі, у такому випадку людині жити залишається хвилини. Але цьго разу стан пораненого дозволив робити операцію. Передає Дніпровська панорама.
 

Боець, ймовірно, знаходився й воював у районі Краматорську, бо там зараз тривають запеклі бої. Відомо, що звати його Олександр і йому 35 років.

Медики кажуть, що таке поранення за всіма медичними канонами вважається смертельним. Куля буквально застрягла в черепі чоловіка. Проте дніпровські реаніматологи стабілізували стан потерпілого, що відкрило дорогу для подальшого лікування. 

              MyCollages (80)

За порятунок Олександра взявся провідний нейрохірург. Він зголосився провести операцію, яка дасть чоловікові шанс вижити. Операція була дуже непроста, навіть у порівнянні з подібними, що роблять на мозку.

Нерви зашкалюють, все сприймається по-іншому. Куля, яка розламала праву тім’яну ділянку черепа і разом з кістковими відламками зайшла в центр мозку.  Величезний крововилив в рановий канал. Четверту годину під мікроскопом усі: нейрохірурги, анестезіологи, медсестри – рятують життя 35-річного українця Олександра, – розповів нейрохірург Сергій. 

Чим закінчилася операція не уточнююється, тому можемо припустити, що порятунок чоловіка продовжується. Не має сумнівів, що лікарі зроблять все можливе, щоб врятувати  життя людини. Весь медичний персонал тримають "кулачки" за те, щоб Олександр вижив.

Раніше мы писали Под Кривым Рогом сбили четыре ракеты. Какие регионы Украины больше всего пострадали от вражеской атаки