Дайте медаль тому, хто вигадав цей рецепт котлет. Беріть фарш, картоплю і манку, навіть ваші вороги уплітатимуть їх
Котлети стали основою безлічі страв сучасної культури. Наприклад, без котлет зараз не можна уявити бургери. Ця булочка з котлетою та листям салату стала неймовірно популярною у всьому світі. Щодня готується понад мільйон котлет для того, щоб забезпечити ресторани швидкого харчування котлетами.
Звичайно, якість магазинних котлет ставиться під сумнів. Ніколи не можна твердо стверджувати, що такі котлети зроблені з якісного м'яса. Тому багато хто відмовляється від покупних котлет на користь домашніх. Тим більше що готувати котлети не так складно, як здається.
Інгредієнти для котлет:
Фарш - 600 г;
Манна крупа – 4 ст.л.;
Цибуля ріпчаста - 2 шт.;
Яйця - 2 шт.;
Сіль - щіпка;
Паприка - щіпка;
Коріандр - ⅓ ч.л.;
Чорний перець - щіпка;
Картопля - 2 шт.
Приготування котлет:
Змішуємо фарш із манною крупою, залишаємо до набухання. Нарізаємо невеликими шматочками цибулю, розбиваємо туди яйця. Висипаємо сіль, паприку, коріандр, чорний перець, перемішуємо компоненти.
Збиваємо цибульну суміш занурювальним блендером, перетворюємо на пюре. Змішуємо фарш із цибульним пюре, ретельно перемішуємо.
Змочуємо руки у воді та формуємо котлети.
У сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо з обох боків котлети до золотистої скоринки на середньому вогні.
Очищаємо картоплю від шкірки та нарізаємо тонкими пластинами. На тій же олії обсмажуємо картопляні пластини, викладаємо внахлест, солимо.
На картопляну подушку викладаємо котлети, заливаємо 50 мл води.
Накриваємо сковороду кришкою та готуємо на повільному вогні 15 хвилин.
Після приготування котлети можна прикрасити зеленню. Так виходить чудова страва з гарніром.
Нагадаємо, раніше ми писали
Дайте орден тому, хто готує такий пиріг. Навіть нестерпна свекруха попросить рецепт і стане кращою подругою