Як у Дніпрі домашні улюбленці реагують на сигнал тривоги та вибухи (Опитування)

Повномасштабна війна торкнулась не лише українців, але й наших домашніх улюбленців. У Дніпрі дуже багато людей мають домашніх тварин і вони, як і їхні господарі все чудово розуміють. Коли починають лунати сигнали про небезпеку, тварини можуть на них реагувати по різному, а тим паче, коли відбуваються вибухи. Журналісти «Дніпровської панорами» вирішили поцікавитись у містян, як їхні домашні улюбленці реагують на сирену та вибухи. 

Усі перехожі, яких ми опитали, мають домашніх улюбленців. І кожен розповів власні історії про реакції тварин на небезпеку. 

Практично всі чудово розуміють та починають реагувати не менше за своїх господарів. А деякі можуть бути особливо чутливими. Хтось починає тікати з хати, ховатись від усіх, залазити на стіни, а інші просто перебувають з близькими людьми, бо з ними почувають себе в безпеці.

У деяких містян чотирилапі друзі взагалі ніяк не реагують, їм просто на все байдуже. Загалом, як правило, це стосується котів.

Опитування містян та їхні відповіді можете подивитись ось тут

 

Незважаючи на всю ситуацію та те, що зараз відбувається, треба завжди триматися усі разом. Любіть своїх чотирилапих улюбленців, бережіть їх і себе та реагуйте на сигнали повітряної тривоги.

Раніше ми писали у п'ятницю Дніпро потрапить в холодне повітря, зате на вихідні знову потепліє