Дитина не розмовляє. У Дніпрі продовжують пошук 9-річного Івана Преображенського

У Дніпрі поліція встановлює місце перебування 9-річного Івана Преображенського. Хлопець, який має інвалідність, вийшов з будинку та не повернувся. Пошуки тривали усю ніч та будуть продовжені, допоки хлопчика не буде знайдено, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на телеканал ДніпроTV.

Як зазначили у поліції Дніпропетровської області, на розшук 9-річного хлопчика зорієнтовано весь особовий склад поліції Дніпра - залучено близько 100 правоохоронців, працівники аеророзвідки, кінологи, волонтери, 50 курсантів університету внутрішніх справ, патрулі УПП та працівники ДСНС.

Відповідні орієнтування з описом зовнішності та фотокарткою хлопчика було розіслано до всіх територіальних підрозділів поліції області. Через соціальні мережі в Інтернеті проінформовано громадськість. Поліцейські відпрацьовують відео з камер спостереження та перевіряють усі можливі місця, де може бути зникла дитина. Пошуки тривають вже майже добу, на жаль, на цей час місце перебування Івана не відоме.

Пропал ребенок Днепр

 Нагадаємо, що хлопчик пішов з місця мешкання в Амур-Нижньодніпровському районі міста 7 квітня.

 Його прикмети:

  • на вигляд 9-10 років,
  • зріст близько 140 см,
  • середньої статури,
  • темні очі, темне коротке волосся.

 Був одягнений у зелено-жовту куртку, жовту худі с капюшоном, чорні штани, коричневі кросівки. Дитина не розмовляє.

 Усім, хто володіє будь-якою інформацією про місце перебування Івана Преображенського прохання повідомити до поліції за телефонами: 102, (096) 884 83 94.

пропал ребенок Днепр

пропал ребенок Днепр

пропал ребенок Днепр

пропал ребенок Днепр

Про те, як хлопчика шукали докладніше в сюжеті:

Нагадаємо, раніше ми писали: Що буде з доларом у Дніпрі перед Великоднем. Думка експерта