Допомогли навички мисливця. Два бійця тероборони Дніпра зупинили 12 російських диверсантів

Боєць Окремої бригади територіальної оборони Дніпра Михайло вдвох з побратимом зупинили атаку 12 російських диверсантів, які намагалися “тихо зайти” на українські позиції та захопити їх. Цікаво, що задуму ворога завадило хобі Михайла, яким він захоплювався у мирний час. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Як з'ясувалося, Михайло - затятий мисливець та звик помічати деталі навіть периферійним зором.

Саме тому він помітив “зайву деталь” у “зеленці” - російського диверсанта, який зайшов з тилу в момент, коли на сусідній позиції точився запеклий бій. Михайло каже, що вистрілив одночасно з ворогом. Куля диверсанта пробила Михайльові трапецевидний м’яз, але наш боєць виявився більш влучним. Попри поранення він продовжив бій, у ході якого отримав поранення ще й у стопу, але навіть після цього не зупинився. Жорсткий спротив бійців затримав просування групи ДРГ і дав можливість включитися нашій арті, яка поставила кінцеву точку на спробі висококваліфікованих диверсантів прорватися на наші позиції, - йдеться у повідомленні бригади.

Після цього поранений Михайло з кількома побратимами з сусідньої позиції опинився у госпіталі. Але зараз він вже повернувся до свого підрозділу. Каже, коли дуже важко, завжди загадує фразу, яку почув ще на початку війни про “руський воєнний корабель”, промовляє її подумки і робить свою справу далі.

Михайло, боєць тероборони Дніпра

Нагадаємо, раніше ми писали, що тероборонівці Дніпра відремонтували БМП, яку затрофеїли два тижні тому.