Гірка втрата болем озивається в серці кожного. На колінах в останню путь провели Героя з Дніпропетровщини

Місто Синельникове Дніпропетровської області втратило ще одного захисника, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на пост міського голови Дмитра Зражевського. 

Продовжується битва за територіальну цілісність і незалежність України. Ціною власного життя тисячі українців рятують рідну землю від російської навали. На жаль, у цій боротьбі країна втрачає кращих синів та дочок – мужніх, відважних, справжніх патріотів.

Стало відомо, що 5 лютого в бою на Донеччині обірвалося життя нашого земляка – захисника України Мазанки Олександра Володимировича, 1976 року народження.   

Олександр поповнив лави ЗСУ у грудні минулого року за призовом по мобілізації. Був старшим стрільцем мотопіхотного батальйону. Від першого дня служби і до останнього подиху військовослужбовець залишався вірним Батьківщині, Українському народу.

Гірка втрата болем озивається в серці кожного жителя нашої громади. Висловлюю найщиріші співчуття рідним та близьким полеглого Героя. Наш захисник назавжди залишиться у пам’яті всіх, хто його знав, безстрашним воїном, турботливим сином, люблячим батьком, вірним другом, який завжди вислухає та допоможе. Вічна шана та повага!, - написав у повідомленні Дмитро Зражевський. 

У четвер у рідному Синельниківському краю провели в останню путь Героя. Люди стояли на колінах и плакали, дякували Олександрові за подвиг...

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого...

Нагадаємо, раніше ми писали

Свій останній бій сміливець прийняв із честю та звитягою. Загинув молодий боєць з Дніпропетровщини