Йому 69, їй 63. У Дніпрі одружились закохані Віталій і Тетяна (зворушливе відео)

У Дніпрі одружилась пара Тетяна та Віталій, вони знайшли одне одного в золотому віці. 69-річна Тетяна та 63-річний Віталій сказали одне одному "так" у затишній атмосфері РАЦСу. Їхня історія – це справжнє свідчення того, що для справжніх почуттів ніколи не пізно. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на Дніпро TV

Тетяна та Віталій – дві споріднені душі, які прожили більшу частину життя окремо. Їхні шляхи перетнулися лише рік тому на одній із тематичних зустрічей для людей похилого віку. Їхні серця одразу ж затрепетали одне до одного, і з того моменту вони стали нерозлучними.

Я одразу ж відчула, що це моя людина", – ділиться Тетяна. – "Він такий уважний, щирий, добрий. З ним я знову відчула себе молодою та коханою.

Віталій також не приховує своїх емоцій: "Тетяна – це неймовірна жінка. Вона красива, розумна, весела. З нею я можу бути самим собою."

Рішення одружитися прийшло само собою.

Ми не хочемо витрачати час даремно, – пояснює Віталій. – Ми хочемо прожити життя разом, насолоджуватися кожною миттю.

Їхнє весілля, хоч і скромне, було сповнене щирої радості та любові. Наречена сяяла в елегантній сукні, а наречений не зводив з неї закоханих очей.

Історія Тетяни та Віталія – це справжнє натхнення для всіх, хто вірить у кохання. Їхня щира радість та безмежна турбота одне про одного доводять, що справжнє кохання не знає віку.

Вік – це лише цифра, – говорить Тетяна. – Головне – це те, що у твоєму серці.

Про цю зворушливу історію дивіться у відео

Редакція сайту Дніпровська порадниця бажає довгих і щасливих років молодятам!

Нагадаємо, раніше ми писали

Скандал після дня Валентина. На Дніпропетровщині подаровані троянди опинились у смітнику