Манник на ряжанці: все змішати ложкою - і у духовку

Манник на ряжанці - один із варіантів популярного пирога. Приготувати його дуже легко. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти

  • Ряжанка 220 мл
  • Манка 170 г
  • Какао 2 ст.
  • Банан
  • Цукор 100 г
  • Розпушувач
  • Сіль
  • Ваніль
  • Молоко 100 мл

Приготування

Манку з ряжанкою змішати, додати дрібно нарізаний банан. Всипати цукор. Зверху просіяти какао. Додати ваніль, сіль і розпушувач, перемішати. Викласти у форму 19 см із вистеленим пергаментом дном. Випекти при температурі 180 градусів 30 хвилин. Перевірити готовність зубочисткою. Полити молоком і дати охолонути 30 хвилин. 

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати піцу на сковороді за 5 хвилин.