Манник на ряжанці: все змішати ложкою - і у духовку
Манник на ряжанці - один із варіантів популярного пирога. Приготувати його дуже легко. Про це повідомляє Дніпровська панорама.
Інгредієнти
- Ряжанка 220 мл
- Манка 170 г
- Какао 2 ст.
- Банан
- Цукор 100 г
- Розпушувач
- Сіль
- Ваніль
- Молоко 100 мл
Приготування
Манку з ряжанкою змішати, додати дрібно нарізаний банан. Всипати цукор. Зверху просіяти какао. Додати ваніль, сіль і розпушувач, перемішати. Викласти у форму 19 см із вистеленим пергаментом дном. Випекти при температурі 180 градусів 30 хвилин. Перевірити готовність зубочисткою. Полити молоком і дати охолонути 30 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати піцу на сковороді за 5 хвилин.