Мав добре серце і золоті руки. На Донеччині захищаючи Батьківщину загинув Роман Гамій з Дніпропетровщини

Жахливі звістки з фронту надійшли до Покровської громади, які болем озиваються в серці кожного жителя. 3 лютого 2023 року на Донеччині при виконанні військового обов'язку, захищаючи Батьківщину загинув наш земляк Гамій Роман Вікторович.

Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на сторінку тергромади у Фейсбуці.

Народився Роман 28 серпня 1975 році в смт Покровське.

У 1982 році почав своє навчання у Покровській середній школі. Був доброзичливим і дружелюбним хлопцем, завжди життєрадісний, позитивний, приємний у спілкуванні, активний учасник всіх шкільних заходів.

З 1992 року по 1993 рік навчався в Покровському вищому професійному училищі, за спеціальністю слюсар по ремонту електрообладнання. Продовжив своє навчання у Київській сільськогосподарській академії.

Потім працював у ТОВ «Родіна».

Роман мав не лише добре серце, а й золоті руки, був добрим майстром з будівельної справи.

Коли відбулось повномасштабне воєнне вторгнення Роман не вагаючись зробив цілком свідомий вибір – влився в ряди Збройних сил України.

В нашій пам’яті Роман Вікторович залишиться мужнім, міцним воїном, який ніколи не боявся труднощів та завжди був готовий прийти на допомогу.

Покровська громада, усі земляки висловлюють щирі співчуття рідним і близьким полеглого. Жодними словами не вгамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі.

 Нехай добрий, світлий спомин про мужнього захисника залишиться у серцях всіх, хто знав Романа, любив і шанував.

Молимося за спокій його душі", - йдеться в повідомленні Покровської громади.

330957843_2010108542670282_328118697988683941_n

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Микола Корнелюк до останнього подиху був вірний присязі. На Дніпропетровщині все місто проводжало бійця в останню путь