Мисливці за шахедами. Хто щодня захищає Дніпро від ворожих повітряних атак

Екіпаж з 128 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ з Дніпра, який щодня рятує украінців від ворожих ударних дронів, готовий до роботи у будь-яку погоду. Навіть крижаний дощ не має завадити бійцям виконати бойове завдання. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію від бригади.

ловці шахедів з Дніпра

Весь екіпаж - це бійці, які у лютому 2022 року прийшли добровольцями до 128-ї окремої бригади Сил тероборони, яка формувалася у Дніпрі. Тоді у них не було військового досвіду, а тепер за плечима понад півтора року участі в боях.

"Ми пройшли важкий шлях. Але зараз ми навчилися воювати і захищати свій дім, - каже один з мисливців за шахедами.

На початку війни всі ці бійці були стрільцями, тепер всі - молодші сержанти.

Досвід цивільних професій у них тісно переплівся з досвідом військовим. Завдяки цьому вони змогли переобладнати вантажівку, яку підрозділу передала Дніпровська міська громада, у бойову машину, яка здатна вполювати будь який ворожий БПЛА, - йдеться у повідомленні 128-ї бригади.

До війни всі ці мисливці на шехедів були цивільними людьми, які не мали військового досвіду. Бійці-добровольці з Дніпра - це приклад мужності і відваги. Вони показали, що кожен може стати героєм, якщо він готовий захищати свою країну.

ловці шахедів з Дніпраловці шахедів з Дніпраловці шахедів з Дніпраловці шахедів з Дніпра

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі почали демонтувати зруйновану ворожою ракетою частину багатоповерхівки на Перемозі.