На Дніпропетровщині пішов у вічність відомий тренер-викладач

Спортивна спільнота Петриківської громади понесла велику втрату - 3 липня 2023 року на 58-му році передчасно обірвалося життя керівника фізичного виховання (1965-2023 роки), викладача, тренера Франчука Олександра Анатолійовича. Про це провідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на повідомлення ПТУ №79.

Колеги згадують, що усе своє життя Олександр Анатолійович присвятив спорту, який обрав відразу після закінчення навчання в школі.

Олександр Анатолійович був професіоналом своєї справи, який багато зробив для спортивного розвитку закладів освіти Петриківського району. Саме завдяки його неабиякій силі, мужності, рішучості - здобувачі освіти здобували численні перемоги у спортивних змаганнях, прославляючи Петриківщину.

Невичерпний запал, працелюбність, вольовитість і водночас відкритість, чуйність та людяність заряджали кожного, хто знав Олександра Франчука. Завжди усміхнений, доброзичливий, товариський, своєю жагою до життя надихав інших. Олександр Анатолійович – людина, до якої йшли за підтримкою, добрим словом. Нам усім буде бракувати мудрих порад, щирості, розуміння. Світла та вічна пам’ять прекрасній людині Олександру Анатолійовичу Франчуку, Ви в наших серцях житимете вічно.

Це трагічна та шокуюча новина для кожного, хто знав Олександра Анатолійовича Франчука.

Колектив ПТУ № 79 відчуває безмірну скорботу і висловлює глибокі співчуття дружині, донькам, родичам померлого.

Прощання відбудеться 4 липня о 12:00 год за адресою смт Петриківка вул. Народна, 2 а.

викладач пту

Редакція Дніпровської панорами висловлює співчуття рідним і близьким Олександра Франчука.

Нагадаємо, раніше ми писали: Доброта ще існує: у Дніпрі чоловік дарував жінкам букети неймовірних квітів