У Дніпрі водіям у конверти зі штрафом підкладають фейкову евакуацію

До інспекції з паркування Дніпра звернувся містянин і повідомив, що на своїй автівці разом із штрафом за порушення ПДР також знайшов рахунок на оплату евакуації. Аферисти підклали у конверт до реального штрафу ще один – фейковий за евакуацію, де отримувачем вказано ТОВ, за назвою схоже на одного з операторів паркувальних майданчиків у Дніпрі, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на інспекцію з питань контролю за паркуванням.

В інспекції зазначили, що вказана організація жодним чином не пов’язана з інспекцією та КП «Транспортна інфраструктура міста». 

Будьте уважні, аби не потрапити на гачок шахраїв! Перевіряйте, щоб у реквізитах було вірно вказано отримувача:

  • ГУК у Дніпропетровській області, м. Дніпро/21081100 - за порушення ПДР;
  • КП «Транспортна інфраструктура міста» ДМР - за транспортування транспортного засобу до штрафмайданчика з повною масою та за зберігання транспортного засобу на штрафмайданчику на вул. Курсантській або вул. Руденка;
  • ГУНП в Дніпропетровській обл. - за зберігання транспортного засобу на штрафмайданчику на вул. Осіння, - повідомили в інспекції

Наголосили: у жодному випадку отримувачем не може бути вказано будь-яку приватну організацію.

Також пам'ятайте, що у разі, коли автівку не було евакуйовано, не може бути накладено штраф за транспортування та зберігання на штрафмайданчику. 

В інспекції радять: якщо отримали фейковий штраф, звертайтеся до правоохоронних органів.

Тим часом інспекцією з питань контролю за паркуванням ДМР буде направлено інформаційний лист до поліції, аби повідомити про шахрайську схему.

Нагадаємо, раніше ми писали: Штраф від 2110 до 2410 грн. У Дніпрі показали топ злісних порушників паркування за тиждень