Не гірше за м'ясні. Котлети зі звичайної картоплі та цибулі

Котлети бувають не лише м'ясні. Їх можна приготувати з картоплі та цибулі й вони за смаком будуть на гірші. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

Інгредієнти

  • Картопля 1кг
  • Цибуля 4шт.
  • Вершкове масло 40г
  • Сир 100г
  • Сіль, перець за смаком
  • Борошно 6 ст. л.
  • Яйця та сухарі для панірування
  • Сметана та кріп для подачі

Приготування


10 середніх цілих картоплин без шкірки відварити протягом 15 хвилин до напівготовності у посоленій воді (1,5 ч.л. солі). Цибулю нарізати тонкими чверть кільцями, відправити в сковороду з олією, посолити, поперчити і пасерувати до прозорості та м'якості. Потім додати 40 г вершкового масла і, за бажанням, 100 г будь-якого натертого твердого сиру і, помішуючи, розплавити масло на слабкому вогні.

Картоплю вийняти з води, остудити 10 хвилин, потім натерти на великій тертці. За смаком досолити, поперчити та змішати з цибулею та сиром. Далі з доданням борошна замісити тісто. Сформувати котлети. Яйця перемішати з сіллю. Котлети вмочити в яйце, панірувати сухарями та обсмажити на олії до золотистого кольору на середньому вогні. Подати із сметаною з кропом.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати найсмачніші м'ясні котлети.