Неймовірна смакота. Як швидко приготувати ледачий хачапурі
Хачапурі - національна грузинська страва, яку можна легко приготувати вдома. Дніпровська панорама пропонує рецепт ледачого хачапурі на сковороді.
Інгредієнти
- Яйце 1 шт.
- Молоко 250 мл
- Борошно 150 г
- Сир сулугуні 300 г
- Вершкове масло 20 г
- Сіль за смаком
Приготування
Будь-який сир, який добре плавиться, натерти на великій тертці. Яйце збити веделкою, додати молоко, сіль, перемішати, всипати борошно, тертий сир, перемішати. Розігріту сковорідку рясно змастити вершковим маслом, викласти все тісто. Готувати під закритою кришкою 7-8 хв. Перевернути, трохи знизити температуру і довести до готовності, за 2 хв. до готовності зняти кришку.
Нагадаємо, раніше ми писяли, як приготувати медовик із рідкого тіста, такої подачі ви точно не бачили.