Одним з перших пішов на фронт. У бою загинув мужній воїн Андрій Капуста з Дніпропетровщини

Захищаючи Українську державу та відстоюючи цілісність її територій, у жорстокій боротьбі із російськими загарбниками, на Сході України загинув мужній український воїн Андрій Андрійович Капуста, родом з смт Софіївка, повідомляє Дніпровська панорама.

42-річний Андрій був одним з перших наших земляків, який став на захист суверенності Батьківщини, як тільки розпочалося повномасштабне російське вторгнення, приставши до лав захисників рідної України, як відданий син своєї країни. Кожен, хто знав та поважав мужнього та безстрашного бійця за мир і свободу, несе нині у серці невимовний біль за полеглим Героєм, адже у вічність йдуть найкращі – сміливі та вірні своєму обов’язку і своїй країні.

«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі слова співчуття батькам полеглого воїна Катерині Андріївні та Андрію Андрійовичу, рідним та близьким. Усією спільнотою ми розділяємо вашу скорботу, схиляючи голови перед пам’яттю Героя, який віддав своє життя, аби Україна була, аби її народ жив вільно, аби у рідний дім ніколи не ступила нога окупанта… Це страшна та неосяжна ціна, якої коштує свобода, і цю ціну, цю втрату годі осмислити через непоправне горе. Нехай світла пам’ять про звитяжного Героя назавжди залишиться в наших серцях. Герої не вмирають!» – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Нагадаємо, раніше ми писали

У бою загинув мешканець Дніпра. Він разом з сином з перших днів війни боронив Україну