Оперативна інформація на 6:00. Де у Дніпрі немає води та тепла і коли відновлять (Адреси)

Дніпровська міська влада сьогодні, 5 січня, доповідає оперативну інформацію станом на 06:00. Мова йде про комунальні справи у місті та про те, де є та де немає води та тепла, передає Дніпровська панорама. 

Напружена робота комунальників минулої доби

За минулу добу, 4 січня, завдяки напруженій роботі комунальних служб було усунуто 34 засмічення на мережах водовідведення, а також ліквідовано 19 пошкоджень на мережах водопостачання. 
 
Сьогодні у Дніпрі знову діють стабілізаційні графіки відключення електроенергії. Тому у Дніпрі можливі перебої з тепло-, та водопостачанням. Тривалість відключень в середньому від 3 до 5 годин. Після цього подачу електроенергії в будинки, котельні, тепло-розподільчі пункти та на підвищувальні насосні станції відновлюють. 
 
 Якщо ви не знаєте, коли у Вас по графіку мають вимкнути електроенергію, то перевірити це можна за посиланнями: 
 
-  якщо ви абонент ДТЕК –  https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns; 
 
-  якщо ви абонент ЦЕК – https://cek.dp.ua/index.php/nashi-novyny/754-timchasovi-grafiki-pogodinnikh-vidklyuchen.html. 
  
За завданням міського голови Дніпра Бориса Філатова комунальні служби забезпечені всією необхідною технікою та матеріалами для якісного та швидкого виконання аварійних та поточних ремонтів на мережах водопостачання, водовідведення та теплопостачання.   

З самого ранку комунальні служби почнуть роботи

З самого ранку працівники КП «Дніпроводоканал» розпочнуть проведення аварійних робіт по вул. Королеви Єлизавети ІІ, 18. Через це частково припинено водопостачання у мешканців двох будинків на вул. Королеви Єлизавети ІІ, 18.  

Ремонтні роботи комунальники планують завершити протягом дня.  

За якими адресами у будинках немає води

Також сьогодні продовжаться роботи щодо ліквідації пошкодження водопроводу по вул. Саксаганського, буд. 9а. Без водопостачання знаходяться будинки за такими адресами: 
- вул. Карабинівська; 
- вул. Слобідська; 
- вул. Виборна; 
- вул. Володимирська; 
- вул. Леонтовича; 
- вул. Рівненська; 
- вул. Саксаганського; 
- вул. Пирогова; 
- вул. Олександра Кониського, 1-65. 

Ремонт комунальники розпочали вчора, проте через супутні проблемні ситуації мусять продовжувати ремонтні роботи й сьогодні. Зараз комунальники докладають максимум зусиль, аби якнайшвидше повернути водопостачання дніпрянам. 
 
Також на сьогодні заплановано проведення аварійних робіт на вул. Сагайдачного. Без водопостачання тимчасово перебувають мешканці вул. Киснева, 2, 4, 6 та вул. Сагайдачного, 1, 5, 6, 7, 8. 
Водопостачання відновлять протягом дня, одразу після завершення ремонтних робіт. 
 
Станом на 6:00 у зв'язку з пошкодженням водопровідної мережі тимчасово припинено водопостачання мешканців будинків по пров. Джинчарадзе, 4 та Запорізьке шосе, 38. Всі ремонтні роботи на цьому об’єкті комунальники виконають протягом дня, після цього водопостачання буде відновлено. 

Яка ситуація з теплом у Дніпрі

Станом на 6:00 всі об’єкти теплопостачання КП «Жилсервіс-Дніпро» та КП «Коменергосервіс» працюють стабільно, теплопостачання надходить в будинки дніпрян без перебоїв. Всі котельні підключені до електропостачання. 
 
Станом на 6:00 через стабілізаційні відключення електроенергії приватними енергопостачальними компаніями зупинено роботу будинкових котелень КП «Теплоенерго» за такими адресами: 
- вул. Конотопська; 
- вул. Січеславська Набережна; 
- вул. Мерзленко; 
- пр. І. Мазепы; 
- вул. Новоорловська; 
- вул. Орловська; 
- вул. Талаліхіна; 
- вул. Михайла Грушевського; 
- вул. Аржанова; 
- вул. Артеківська; 
- вул. Вознесенська; 
- вул. Січових Стрільців; 
- вул. Пастера; 
- вул. Княгині Ольги; 
- вул. В. Чапленко. 
 
Така ж ситуація з відсутністю електропостачання і на тепло-розподільчому пункті по пров. Крушельницької. 
 
Теплопостачання у будинках на вищезазначених вулицях відновлять після того, як буде повернуто подачу електроенергії в будинкові котельні та тепло-розподільчий пункт. 
 
 В КП «Теплоенерго» зазначають, що через застосування приватними енергопостачальними компаніями стабілізаційних графіків

відключення електроенергії ситуація з роботою котелень та тепло-розподільчих пунктів може душе швидко змінюватися.  
 
До того ж, після відновлення роботи котелень потрібно ще декілька годин, аби тепло в повній мірі почало надходити в домівки дніпрян. 
 
Міська влада контролює ситуацію з тепло-, та водопостачанням у Дніпрі та оперативно вирішує всі проблемні питання. Все задля того, аби забезпечити дніпрянам повноцінне надання комунальних послуг.  
  
Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:   
(056) 732-12-12   
(095) 732-12-12   
(096) 732-12-12    
(073) 732-12-12.

Нагадаємо, раніше ми писали

Как в Днепре будет работать транспорт 5 января. Расписание