З вами готовий йти у саме пекло. Боєць Дніпровської тероборони звернувся до своїх побратимів

Своєю родиною до останнього подиху назвав своїх побратимів боєць Дніпровської тероборони Артем Котляревський. Хлопець звернувся до них на своїй сторінці у соцмережі. Він пояснив, що пост присвячується тим, з ким він провів увесь минулий рік, повідомляє Дніпровська панорама.

Дорогі побратими.. хоча, що це я, як на лінійці якійсь? Хлопці, друзі, брати, сестри дякую вам за ці 10 місяців. Ми познайомилися ще в лютому, з кимось на блокпостах, з кимось в Іларіоново,  дехто підтягнувся вже після перших бойових. Але я до останнього свого подиху буду вважати  вас своєю сім'єю. Нетрадиційною, можливо,  трохи неформальною. Але ви стали для мене рідними. Я гордий носити з вами один шеврон, який завжди буде при мені. Дякую, що терпіли, наставляли, допомагали і довіряли. Дякую кожному, з ким ми ділили один окоп. В 21 рік - я зрозумів,  які повинні бути справжні друзі. За це вам також дякую, - написав захисник у соцмережу.

Також він звернувся до свого командира. 

Пане командир, не знаю, чи прочитаєте ви, чи ні, але ви для мене - прояв справжнього чоловіка.  Ви завжди могли знайти такий підхід, котрого не бачив ніхто. Ви завжди в мене вірили і підтримували в скрутні часи. Я неймовірно вдячний вам за ваше командування, - пише боєць.

Окрім цього, він додає, що зі своїми побратимами готовий йти у бій й "навіть в самісіньке пекло", а також автор поста вказує, що мова йде про першу роту 
"славного 98- го батальйону". 

боецбоец1боец3боец4боец5боец6боец7боец8

фот

Нагадаємо, раніше ми писали, що снайпер бригади з Дніпропетровщини розповів, чому ховає обличчя та показав "бойову подругу".