Пасажирка поскаржилася на домагання провідника у потязі "Ясіня - Запоріжжя"

В "Укрзалізніці" розслідують інцидент, пов'язаний з домаганнями від провідника до однієї з пасажирок, який стався у ніч на 15 березня в потязі "Ясіня - Запоріжжя". Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на видання Wonderzine.

Про те, що сталося у потязі розповіда постраждала Ганна Шеремета. За її словами, провідник торкався її без її згоди. Пізніше дівчина поскаржилася на це в підтримку "Укрзалізниці" та навіть поспілкувалася з начальником потягу, але її історію поставили під сумнів. Але провіднику все ж винесли догану, яка не передбачає його звільнення.

Ганна Шеремета

За словами постраждалої Ганни Шеремет, під час поїздки вона звернулася до провідника, щоб купити води, а він почав поводився дивно.

Все почалося з того, що він зі мною дуже дивно розмовляв, заглядав у вічі, посміювався. Спочатку я подумала, що це просто старша людина, може, у нього прийнято так спілкуватися. Мені це було не дуже приємно, тому я просто чемно розрахувалася і повернулася, щоб вийти. Але раптово я відчула, що щось тягне мій низ футболки, її ніби трохи піднімає її. А потім він ляснув мене по сідницях, - розповіла Ганна у соцмережі.

За порадою знайомого, дівчина написала до чат-бота "Укрзалізниці", там звернення зафіксували і відповіли, що незабаром підійде начальник поїзда. За словами Ганни Шеремети, від дійсно прийшов швидко, але постійно перебивав дівчину та казав, що йому важко в це повірити, бо раніше таких скарг на провідника не було.

А після розмови з провідником начальник потягу намагався переконати дівчину, у такий спосіб з нею просто пожартували й жодних домагань не було.

Наступного дня дівчина зателефонувала на гарячу лінію "Укрзалізниці" та дізналася, що провідник отримав догану. На період розслідування інциденту  провідника усунули від обслуговування пасажирських рейсів.

Раніше ми писали, що переселенці Дніпропетровщини можуть їздити поїздом за 1 гривню: є умови