Пишна модель з Дніпра рекламує гарний настрій для дівчат, що не соромляться свого тіла (Відео)

Струнка фігура – еталон краси. Та індустрію моди нині завойовують пишнотілі красуні. Дніпрянка Тетяна Горбатко - «модель плюс-сайз», знімається для соцмереж і магазинів. Має десятки тисяч підписників у соцмережах. Як дівчина з немодельною вагою і зростом поборола комплекси і отримала справжнє визнання? Журналісти каналу ДніпроTV побували на знімальному майданчику і навіть вдома у зірки соцмереж, повідомляє Дніпровська панорама.

Пластична, фотогенічна і усміхнена! А кілька років тому Тетяна ховала пишні форми і рахувала калорії.

У школі все було добре, я набирала вагу в інституті. Хлопці говорили мені, щоб я схудла, я дуже переживала, в тренажерний зал ходила, = говорить Тетяна Горбатко.

Були й інші розчарування, які згадує із посмішкою. Працювала логістом, продавала інструменти. Але зйомки не припиняла. Хейтери у соцмережах дратували, бо писали образливі коментарі.

Мотивація почала зашкалювати, коли у глянцевому журналі побачила пишнотілу красуню зі США - Ешлі Грем. 

Батьки не одразу зрозуміли відверті фотографії доньки. Бачили Тетяну адвокатом. 

Насправді, Тетяна вміє полоти, косити траву і навіть козу доїти, пояснює  батько. А оскільки будь-яка справа їй під силу - з доньчиною професією змирився.

Так, я був шокований як проста людина, це для мене було незвично, але їй дуже подобається ця робота, і бачу, що успіхи є, - каже тато моделі Григорій Горбатко.

Моделей «плюс сайз» експерти з моди називають іконами стилю. В усьому світі для них розробляють окремі колекції одягу.

в Україні вже років 3 беруть моделей сайз-плюс і вони популярні+якщо ти маєш вагу більше ніж М, то ти хочеш подивится каталог чи показ, і побачити як виглядає той жакет, сукня чи вишиванка, на своєму тілі, не тільки стрункій дівчинці, - вважає директорка модельної агенції Катерина Переверзєва.

Сьогодні модель плюс-сайз співпрацює з інтернет-сайтами і магазинами.  А своїми фотосесіями доводить, що таке жіноча краса і впевненість

.Рекламую гарний настрій для дівчат, які не соромляться свого тіла, - каже Тетяна.

А мріє Тетяна Горбатко про звичайне жіноче щастя - родину і дітей. І не сумнівається, що все так і буде! 

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі молодь відкрила купальний сезон у кар'єрі на Червоному Камні (фото)