Після ракетного удару по Підгородному у лікарні Дніпра рятують 17 поранених

Після ракетного удару по Підгородному, який стався у суботу, 3 червня, 17 поранених доставили до однієї з лікарень Дніпра. Вже дві доби медики  невпинно рятують постраждалих. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Дніпро TV.

Ворожий Іскандер поцілив поруч із двома будинками третього червня. Внаслідок обстрілу загинула дитина, поранення дістали 22 людини, серед них п’ятеро - діти. 17 постраждалих доправили до однієї з лікарень Дніпра. Пацієнтам надають невідкладну допомогу та роблять все, аби врятувати їхні життя. Двоє поранених дітей і досі лишаються в реанімації. Одного хлопчика у стані середньої важкості перевели до хірургічного відділення. 

Шестирічний Давид на лікарняному ліжку згадує обставини удару російської ракети. Ввечері, в момент влучання 3 червня, малий перебував вдома разом із батьками.

Раптово все стало сіре. Я нічого не бачив. Мама говорила: - «Де Давид?». Потом ми вийшли з квартири босоніж. Пригнули через бордюр, адже були розвалені сходи. Вийшли на вулицю, - згадує хлопчик.

Поранена мати із закривавленим хлопцем на руках спіймала «попутку» на трасі. Внаслідок вибуха поранено і батька Давида. Лікарі наразі боряться за око чоловіка. 

Детальніше - у сюжеті тележурналістів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що стали відомі подробиці про загибель дитини від ракетного удару у передмісті Дніпра.