Її звали Ліза. Стали відомі подробиці про загибель дитини від ракетного удару у передмісті Дніпра

У суботу, 3 червня, у Підгородньому, у той час, коли у житловий будинок вдарила російська ракета, дворічна Ліза була вдома разом з мамою. Обидві вони опинилися під завалами. Врятувати вдалося лише маму. Про це повідомляє Дніпровська панорама.

ракетний удар по передмістю Дніпра

ракетний удар по передмістю Дніпра

Її звали Ліза. Їй було лише два роки. Весела й життєрадісна дівчинка.     
 
Разом із мамою вона була вдома, коли російські покидьки поцілили ракетою на подвір’я будинку. Обидві опинилися під завалами.     
 
Складно уявити, що відчував батько дівчинки, який чимдуж прибіг з роботи і побачив цю картину. Він несамовито кричав. Одразу ж кинувся допомагати рятувальникам.   
 
Спочатку з-під руїн дістали дружину та доправили до реанімації. Донечку знайшли близько третьої ранку. Дістали вже бездиханне тіло малої...  - написав у телеграм-каналі голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. 

За його словами, місце злочину окупантів  у Підгородненській громаді відвідала віцепрем'єр-міністр Іриною Верещук.    

Там триває ліквідація наслідків. Працюють усі служби. Розгорнули гуманітарні місії благодійні організації. Поряд з людьми місцева влада. Приймають звернення від мешканців постраждалих осель.     
 
За кожну вбиту безневинну дитину, за кожен розтрощений дім. За все скоєне –  агресора ненавидітимуть покоління за поколінням, - додав Лисак.

ракетний удар по передмістю Дніпраракетний удар по передмістю Дніпраракетний удар по передмістю Дніпраракетний удар по передмістю Дніпра

Нагадаємо, раніше ми писали, що відбувається у передмісті Дніпра, куди вчора ворог вдарив Іскандером.