Половину розтрощених російською ракетою конструкцій будинку в Дніпрі розібрано. Пошукова операція триває

 Місто слідкує за ходом пошукової операції на місці ворожего  ракетного удару. На  18-ту годину 15 січня у Дніпрі 29 загиблих, серед яких 15-річна дівчина.  Врятовано 39 осіб, у тому числі 6-ро дітей.  Травмовано 74 особи, з них 14 дітей.  Розшукується 44 людини. Передає Дніпровська панорама.

Інформація з лікарень

  За інформацією медиків у стаціонарах лікарень сьогодні на ранок перебувало 34 травмованих через ракетний удар по Дніпру.  Більшість - середнього та легкого ступеню тяжкості. Зараз у лікарнях 12 постраждалих у важкому стані. На жаль, трьох пацієнтів врятувати не вдалося.  У стаціонарі також перебувають семеро дітей, одна дівчинка у важкому стані.

Рятувальна операція триває

 Жителі Дніпра сьогодні по обіді почали приносити квіти та іграшки до будинку, де сталася трагедія.  У Дніпрі уже більше доби триває рятувальна операція після терористичної атаки країни-агресорки росії по багатоповерховому будинку.  Напередодні вдень російські терористи поцілили своєю ракетою просто в житловий будинок, де мешкали більше 1,1 тис. людей. Ударом зруйнувало два з вісімнадцяти під’їздів.   На місці невтомно працюють рятувальники, медики та міські служби. Вогнеборці нарешті вгамували пожежу, яка зайнялася в будинку від удару. Вже розібрано 50% розтрощених російською ракетою конструкцій.  Тільки за попередніми даними внаслідок зухвалої терористичної атаки ворога у багатоповерхівці повністю зруйновано 72 квартири та пошкоджено понад 230 квартир.   Рятувальна операція на місці зруйнованої росіянами багатоповерхівки у Дніпрі триватиме щонайменше до третьої ночі.

Технічне оснащення  для продовження пошукових робіт

У міста вистачає людей та техніки. Про це повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов.    Ні міська влада, ні рятувальники не втрачають надії знайти під завалами живих.   Над обережним розбиранням завалів працюють сотні рятувальників та комунальників, десятки одиниць техніки.  Приїхала і та, що працювала в Бородянці та у Миколаєві на розбиранні завалів.  Уже вивезено понад 5220 тонн зруйнованих конструкцій та 39 пошкоджених автомобілів. Про місце зберігання ушкоджених автівок власників неодмінно повідомлять.

Оформлення матеріальної допомоги постраждалим

 На місці трагедії у Дніпрі уже добу працює польова кухня.  Рятувальники, волонтери, постраждалі та всі служби можуть випити гарячі напої та поїсти.  За дорученням міського голови Дніпра, кожен, хто постраждав від ракетних обстрілів, можуть отримати матеріальну допомогу. Для детальних роз'яснень постраждалий або його близькі можуть звертатись до управління соціального захисту департаменту соціальної політики за телефоном

 068 -913 -46 -88 

 Раніше ми писали про те, що в Дніпрі відкрили Штаб для постраждалих