Повалені дерева та розбиті автівки. Що сталося через негоду, яка пронеслася Україною

28 та 29 березня Україну накрила негода. Ураганний вітер зривав дахи та валив дерева у багатьох містах. Про наслідки стихії пише Дніпровська панорама з посиланням на Наше місто

Київ

Від негоди постраждали найбільше Київський та Святошинський райони столиці. Комунальники виявили близько 60 повалених дерев. У кількох районах через падіння дерев були пошкоджені автомобілі громадян. Через негоду було знеструмлено близько 60 населених пунктів.

Київ негодакиїв негода2

Одеса

За 28 й 29 березня в Одесі повалено понад 100 дерев. Відомо про двох постраждалих, які потрапили на лікарняне ліжко.

Стихія вивела з ладу 134 трансформаторні підстанції. Через сильні пориви вітру тимчасово знеструмлена високовольтна лінія, що живить Київський та Малиновський райони.

Одеса негодаОдеса негода

Черкаси

Черкаські надзвичайники минулої доби за допомогою спеціального обладнання прибрали два повалених дерева, що впали на дорогу в місті Сміла та біля села Руська Поляна. Того ж дня рятувальники працювали в Уманському та Звенигородському районах.

Черкаси негодаЧеркаси негода1

Вінничина

За 28 березня рятувальники Вінниччини 23 рази виїжджали на ліквідацію наслідків негоди, спричиненої сильними поривами вітру та налипанням мокрого снігу.

Повідомлення про те, що повалені дерева попадали на проїжджі частини автошляхів та частково перекрили рух автотранспорту, надходили до рятувальників протягом доби. Зокрема, такі випадки були зафіксовані у Гайсинському, Вінницькому, Жмеринському, Хмільницькому, Могилів-Подільському районах області та в м.Вінниці.

Через буревій в регіоні деякі населені пункти залишились без світла.

Вінниця негодаВінниця негода1

Ужгород

На Київській набережній річки Уж через потужний вітер впало дерево. Також дерева загородили дорогу на проспекті Свободи, вулицях Берчені та Швабській.

Окрім цього, через шквальний вітер без даху залишився магазин на вулиці Бородіна. Пошкоджено огорожу будівництва Павла Маєрчика на місці колишнього громадського туалету на площі Петефі. А на набережній Незалежності вытер перекинув лавки.

Ужгород негода

Ужгород негода1

Раніше ми писали, що у Львові пішла під воду частина однієї з найстаріших вулиць.