Прихиливши коліна, з квітами та у глибокій скорботі. На Дніпропетровщині попрощалися із захисником України Владиславом Власенком (Фото)

На Межівщині попрощались із захисником України Владиславом Власенком, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на Межівський меридіан.

Мальовниче село Іванівка проводжало в останню путь свого Героя...
Друзі, знайомі, односельчани, бойові побратими прийшли аби віддати останню шану Владиславу... Захиснику України! 
Церемонія поховання пройшла з усіма військовими почестями та шаною від сотень вдячних земляків, однополчан…
Багато теплих, щирих слів пролунало цього дня над могилою загиблого Героя... - йдеться в повідомленні.

Люди схиляли голови й ставали на коліна, несли квіти.

Загинув старший матрос 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського Військово-морських сил ЗСУ Владислав Власенко 11 червня внаслідок поранення, отриманого поблизу н. п. Макарівка Волноваського району на Донеччині під час виконання бойового завдання.

У Іванівському старостинському окрузі зазначили, що Владислав Власенко, 1998 року народження, добровольцем став на захист Батьківщини від російських окупантів у березні 2022 року.

У Героя залишилась бабуся – Олександра Анатоліївна, дідусь Володимир Іванович, а також брат Микита та сестричка Маргарита…

Межівська громада, Іванівський стростинський округ висловили щирі співчуття рідним та близьким з приводу загибелі захисника України  Владислава Власенка.
"Вічна пам’ять, честь і шана мужньому воїну-земляку! Низький уклін Герою!" – відзначила секретар Межівської селищної ради Любов Максімкіна.

загинув боєць

загинув боєць

загинув боєць

загинув боєць

загинув боєць

загинув боєць

загинув боєць

Нагадаємо, раніше ти писали: Дружина, донька та син втратили найдорожче. На Дніпропетровщині востаннє провели загиблого за Україну Сергія Будкового