Ракетний удар по Львову. З'явились перші подробиці про загиблих

Вночі ворог увдарив по Львову,  уламки ракети влучили у житловий будинок. Три людини загинули, щонайменше 10 поранених, повідомляє Дніпровська панорама.

У ніч проти четверга, 6 липня, окупанти атакували Львів. Наразі відомо про 3 загиблих і 10 поранених. Через терор окупантів пошкоджено житловий будинок і об'єкт критичної інфраструктури. Таку інформація надав голова Львівської ОВА Максим Козицький..

Одну з вулиць перекривають, поки надзвичайники не розберуть завали і не витягнуть усіх загиблих, — мер міста Андрій Садовий.

Близько 02:00 в Україні оголосили масштабну повітряну тривогу, яка охопила зокрема й західні регіони. Повітряні Сили ЗСУ повідомили про запуск ворожих ракет із акваторії Чорного моря. Спочатку вони летіли в бік Києва, але згодом змінили траєкторію та полетіли на захід.  

Вибухи у Львові та їхні наслідки

Перші вибухи цієї ночі у Львові пролунали близько 02:30. Протягом наступних 40 хвилин місто Лева почуло ще серію вибухів. Подекуди сталися перебої зі світлом та мобільним зв'язком. 03:18 - відбій тривоги. 

"Є зараз інформація по місту про відключення світла, також пишуть про проблеми з мобільним звʼязком, тримаємо інформаційну тишу", - повідомляє Львівська влада. 

людлюд

вибух у Львові

Після першого вибуху Максим Козицький – голова Львівської ОВА – зауважив, що у Львові було дуже гучно й пообіцяв розповісти деталі згодом. Окрім того, Козицький попередив про нові загрози.

вибух у Львові