Рідні довго шукали його. На колінах, з квітами і прапорами проводжали в останню путь Героя з Дніпропетровщини

На Дніпропетровщині у рідному селі Мар`їна Роща Петропавлівського району в останню путь провели захисника Віталія Вишню, який віддав життя за рідну землю. Зібрались найрідніші люди, мало не все село, щоб до землі вклонитись та подякувати Героєві, що не побоявся ворога, та поліг за мир в Україні, передає Дніпровська панорама. Зустрічали загиблого Героя живим коридором з квітами та пропарами України.

Люди плакали та не стримували сліз, стояли на колінах та підтримували рідних, вбитих горем.

Віталію  було всього 32 роки. Він був молодим та завзятим, про нього з теплом згадують рідні, колеги побратими.

Кажуть, він був справжньою Людиною, Чоловіком!

Зв`язок із Віталієм зник ще у вересні, він зателефонував рідним і розповів, що йдуть у наступ, просив, щоб не турбувались, все буде добре. Відтоді про нього нічого не було відомо

У жовтні, коли сил вже не було чекати, тітка набрала Віталія, але йому відповів незнайомий голос. Це був окупант, який сказав, що вбив його і просив більше не дзвонити і не набридати.

Тоді родина почала розшукувати Віталія, звертались до різних служб та інстанцій. Це було надзвичайно боляче пережити та усвідомлювати, що може трапитись найстрашніше. Тіло чоловіка знайшли, зробили ДНК-експертизу. І за кілька тижнів батьки дізнались, що загиблим був їхній син, якого вони так шукали і до останнього вірили, що він живий.

Рідні не можуть повірити в горе, страшне горе, ще не знають, як його і пережити. Віталічка наш був - золота людина, -  не стримуючи сліз, каже тітка Валентина.

Віталій був дуже добрим, працьовитим, мав дружину, маленьку доньку, які, рятуючись від війни, виїхали до Німеччини.

Старший брат Віталія, дізнавшись про його загибель на фронті, вішов до військкомату та записався добровольцем. Зараз він уже на військових навчаннях 

Загинув Віталій Вишня на Донеччині поблизу Майорська від отриманих поранень.

Нагадаємо, раніше ми писали

Ракетний удар по Дніпру забрав життя студента Дніпровської політехніки