Середа може стати найхолоднішим днем тижня у Дніпрі. Прогноз синоптиків

Середа, 29 березня, може стати найхолоднішим днем цього тижня у Дніпрі, де сьогодні очікується хмарна погода. Температура повітря не перевищить +4 вдень, а вночі навіть трохи підморозить. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на Український гідрометцентр.

За прогнозом синоптиків, сьогодні у північних, західних та центральних областях очікується невеликий мокрий сніг (вночі на крайній півночі помірний), у східних областях опади переважно у вигляді дощу (вдень невеликі); на решті території без істотних опадів.
На дорогах, крім півдня та сходу, місцями ожеледиця.

Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с, вночі та вранці в Україні, крім східної частини, пориви 15-20 м/с.

Температура вночі в західних, Житомирській, Київській, Вінницькій та Черкаській областях 0-5° морозу, на решті території від 3° тепла до 2° морозу, на Донеччині та Луганщині 1-6° тепла; вдень 0-5° тепла, на Закарпатті та у південно-східній частині 3-8° тепла; в Карпатах вночі 7-12° морозу, вдень 2-7° морозу.

карта погоди 29 березня

За прогнозами народного синоптика Станіслава Щедріна, негода нагадуватиме про себе й у першій декаді квітня.

Холод, снігопади та зливи більш за все ще довго тероризуватимуть Україну, перші 10 днів квітня, по всій країні пройде з холодною та мокрою погодою, подекуди проходитимуть навіть снігопади, - написав синоптик у соцмережі.

карта похолоданняпрогноз погоди

Нагадаємо, що синоптик Наталка Діденко прогнозує потепління наприкінці цього тижня.