Шахтар з Дніпропетровщини разом з двома побратимами зупинили атаку 30 російських десантників

Шахтар з Павлограду Дмитро, який вже понад дев'ять місяців боронить Україну на передовій, разом з двома побратимами зупинили атаку трьох десятків російських десантників. Ворог намагався захопити українські позиції за підтримки танку і трьох БМП. Про це повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на цнформацію від Окремої бригади територіальної оборони Дніпра.

Дмитро - учасник бою, в якому три наших бійці зупинили атаку трьох десятків росіян, які намагалися захопити наші позиції за підтримки танку і трьох БМП. Ворожа техніка була знищена, а російському десанту кісткою в горлі стали наші кулеметник і два автоматники. Хоробрість наших бійців зупинила атаку і дозволила “розібрати” орків з мінометів. Цікаво, що Дмитро мав бронь від мобілізації, але свідомо відмовився від неї і пішов служити до нашої бригади, - йдеться у повідомленні бригади. 

Павлоградець Дмитро розповідає, що пішов на фронт добровольцем. 

Як працівник шахти у Павлограді я мав бронь від призову, але свідомо від неї відмовився. Воюю на нулі вже понад 9 місяців і не шкодую про свое рішення. Я мріяв про вільну й незалежну Україну і тепер захищаю свою мрію, - розповів стрілець Дмитро

три українських бійця зупинили атаку 30 російських десантників

Нагадаємо, раніше ми писали, що втративший руку у бою боєць тероборони Дніпра став одним з найкращих військових інструкторів.