Швидше, ніж зварити яйця. Як приготувати ледачі чебуреки

Тонка хрумка скоринка та соковита м'ясна начинка з травами та спеціями – це і є справжній чебурек. Ця страва кримськотатарської кухні подобається багатьом і тому рецепт зазнав безліч трансформацій. З'явилися його спрощені варіанти. Про один із таких пише Дніпровська панорама.

Складові

  • Лаваші круглі 7 шт.
  • Фарш курячий (з салом) 150 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Спеції до смаку
  • Вода 20 мл
  • Яйце 1 шт.

Приготування

  • Фарш із салом змішати з дрібно нарізаною цибулею, посолити за смаком, всипати спеції (чорний перець або суміш перців, італійські трави, щіпку гострого меленого перцю, паприку за смаком).
  • Влити 20-25 мл води, перемішати. Фарш повинен бути трохи рідкуватим.
  • Розбовтати яйце і промазати по колу кромку тонкого круглого невеликого (по діаметру сковорідки) лаваша.
  • По центру покласти повну столову ложку фаршу, розподілити всередині яєчного кола на половині лаваша шаром близько 0,5 див.
  • Накрити другою половиною лаваша, заліпити, добре притискаючи краї.
  • Смажити по 2 штуки в розігрітій олії на повільному вогні з обох боків.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати ситний пиріг без борошна.